October 8, 2021

2., A Windows konvertálásának lépései Első lépésként mountoljuk az iso-t, majd másoljuk be a már előre elkészített Windows mountolt iso elnevezésű mappába. Ezt követően nyissuk meg az NTLite programot és az Add fülön tallózzuk be a mountolt állomány Sources mappából az fájlt… …kattintsunk az Operating systems-re… …most kattintsunk a Convert fülön bejelölt részre.. …a felnyíló ablakban nyomjunk Ok-t … …ezzel elindul a konvertálás folyamata… …mely kb. 10 perc múlva kész és láthatjuk is a munkánk eredményét. Most kattintsunk a bejelölt részre, majd a Create ISO Image opcióra, hogy elkészítsük a már fájlt tartalmazó … …adjuk meg az helyét és nevét… …a felugró ablakban nyomjunk Ok-t… …ezzel elindul a állomány elkészítésének folyamata, mellyel néhány perc múlva készen is vagyunk. A konvertálással végeztünk, zárjuk be a programot, amennyiben nincs szükségünk a mountolt fájlokra, töröljük.

Windows 7 telepítőbe hogyan lehet programokat integrálni?

• Beépített komponensek eltávolítása: Gyanítjuk, ez a funkció sokak kedvence lesz. Végre megszabadulhatunk olyan összetevőktől, amelyeket ha akartunk, ha nem, a telepítő odapetézett a merevlemezünkre! Manapság ez nem igazán a feleslegesen felhasznált merevlemez területről szól - bár szólhat arról is, hiszen amíg gyémánt árban mérik a solid state meghajtókat, és azok kapacitása csak töredéke a merevlemezekének, minden megabájt számít. Mindennél fontosabb azonban a dolog pszichológiája. Végre nincs ott a menüben az az átkozott Fekete Macska, a flipper, vagy éppen az Internet Explorer 6, ami helyett úgyis a 7-est telepíti az ember - ezt eleve integrálni lehet a telepítõbe -, vagy a Firefoxot, vagy amit éppenséggel szeret. • Meghajtóprogramok integrálása és eltávolítása: Meg fogunk lepõdni, hogy mekkora hely szabadul fel, ha kidobáljuk azoknak a hardvereknek a telepítőit, amelyek az XP 2000-es piacra dobása óta egyszerűen elavultak! Valószínûleg nem lesz szükségünk analóg modemek drivereire, vagy 8-10 éves nyomtatók meghajtóira, és sok más egyébre sem, amiről valószínűleg még csak nem is sejtettük, hogy benne van a Windowsban.

Tudta Ön, hogy ingyenes szoftverekkel kidobálhatja Windows telepítőjéből a felesleges részeket, vagy automatizmusokat és meghajtóprogramokat (pl. RAID driver) építhet bele? A Windows 2003 Server install floppy-t kér?! intel RAID meghajtó integrálása a Windows Server telepítőjébe A szoftverek világában az a szép, hogy sokszor egyetlen ember áll elképesztően hasznos programok fejlesztése mögött. Például Alexander Roshal, akié a WinRAR, vagy Miklós Tamás, aki az AIDA32, illetve az Everest fejlesztője. Az nLite egyetlen személy, Dino Nuhagic - azaz nuhi - gyermeke. Előbbi program segítségével a Microsoft Windows 2000, a Windows Server 2003 és a Windows XP, utóbbival a Windows Vista szabható méretre. Az nLite nem újdonság. Most azért vettük elő, mert decemberben megszületett a Vistát átszabó testvére, illetve itt van az ajtóban a XP harmadik és a Vista első szervizcsomagja is - ezeket igazán hasznos rögvest beépíteni az operációs rendszer telepítőjébe, mintsem utólag installálni. Mire valók?

programok integrálása windows 7 telepítőbe serial

A két program funkciói gyakorlatilag azonosak: arra szolgálnak, hogy teljesen a mi igényeinknek megfelelően szabjuk át a fent említett Windows-változatok telepítőit. Hogy pontosan mire nyílik lehetőségünk? A vLite kezelése kicsit kényelmetlenebb, mint elődjéé • Szervizcsomagok, javítások integrációja: Nyilvánvaló előnyei vannak, ha rögvest a Windows telepítőkészletbe integráljuk a legújabb frissítéseket. Rövidebb a telepítési idő, és az utólag installált service pack sem "szemeteli össze" az állományaival a merevlemezt. Arról már ne is beszéljünk, hogyha valaki hozzánk hasonlóan rögtön a premier után szerezte be XP-jét, akkor valószínűleg beleütközött abba a problémába, hogy az "ős", az SP1 és SP2 elõtti XP egy mostani, SATA-vezérlős, PCI Express-es gépre fel sem települ, hanem még a karakteres képernyős állapotában "kékre fagy". Ha valaki ebben a cipőben jár, akkor számára az nLite valóságos áldás. Ráadásul nincs szükség semmiféle trükközésre, egészen egyszerűen meg kell mutatni az nLite-nak, hogy hol találja a pakkot, amit integrálnia kell, a többit már magától elintézi.

Figyelt kérdés Van egy windows 7 telepítőm. Abba szeretnék néhány programot integrálni, amit feltelepít windows telepítésekor. Ezt hogyan lehet megcsinálni? 1/7 CspCsj válasza: 2017. márc. 3. 22:02 Hasznos számodra ez a válasz? 2/7 A kérdező kommentje: A programok felére azt írja telepítéskor, hogy installation failed. 3/7 CspCsj válasza: Adtál meg paramétert a telepítőknek? [link] 2017. 4. 19:00 Hasznos számodra ez a válasz? 4/7 A kérdező kommentje: Nem mivel nincsenek opcionális lehetőségek és alapból full üres volt így elvileg azonnal a elvileg a windows-ra telepített meghajtóra telepíti. (Még az sincs, hogy variáltam volna a meghajtókkal, mert C meghajtón volt. 5/7 A kérdező kommentje: Konfiguráltam de így sem jó.... 6/7 CspCsj válasza: Írj pár programot ami hibát jelzett. (mennyire friss verziók? ) 2017. 5. 10:21 Hasznos számodra ez a válasz? 7/7 A kérdező kommentje: A legfrissebbek. Wincdemu, switch off, utorrent, directx, skype. Konkrétan csak a winrart telepítette fel a listából.

Windows Hotfix Downloader programra, mely letölthető innen: 5. Windows Download Integrator programra, mely letölthető innen: és végül egy fájlokat kicsomagolni képes programra, mint pl. a 7-Zip-re, Total Commander, etc. 1., Frissítések letöltése Két lehetőségünk van a frissítések letöltésére, egyrészt rendelkezésünkre áll a Windows 10 Update Archive() tároló, ahol szinte minden Windows 10 frissítés megtalálható, illetve a már említett Windows Hotfix Downloader program. Jelen esetben ez utóbbit fogjuk használni. Nyissuk meg a már letöltött és kicsomagolt Windows Hotfix Downloader (WHD) programot és kattintsunk a bal felső Select a Category részre, a legördülő menüben válasszuk ki a Windows 10 x64 kiadást… …kijelölés után azonnal rendelkezésünkre állnak a szükséges frissítések, így nincs más dolgunk, mint kijelölni azokat, amelyekre szükségünk van… …adjuk meg a frissítések letöltési helyét, majd kattintsunk a bal alsó Download gombra a letöltés megkezdésére. Miután a letöltés befejezéséről értesítést kapunk, a programot bezárhatjuk, a szükséges frissítések már az előre elkészített mappában vannak.

Miután mindent hozzáadtunk, amit elterveztünk, így nincs más teendőnk, mint a Start integration zöld pipára kattintani és a program elkezdi a fájlok, frissítések integrálását. Fontos: mindaddig, amíg a fenti befejező kép nem jelenik meg, várjunk türelmesen, ne kattintsunk semmire, mert azzal csak megszakítanánk az integrálás folyamatát és az addig végzett munkát kezdhetnénk elölről! Miután végeztünk, annyi a teendőnk, hogy a DVD mappa tartalmát másoljuk USB-kulcsra vagy lemezre és indulhat is a telepítés, ugyanis a telepítő eszköz elkészítéséhez nincs szükség semmilyen külső programra. Természetesen az integrált telepítőt kipróbáltam, teszteltem!

Ha az összes illesztőprogramot egyetlen mappában tárolta, válassza a Több illesztőprogram mappa lehetőséget. 5. Kattintson az Alkalmaz gombra három alkalmazási módszer megtekintéséhez: # Újjáépíteni # Újjáépíteni az összeset # Csak a módosítások mentése Az első módszer csak a kiválasztott Windows verziót építi fel és menti el, így sokkal kisebb lesz a kép. A második, az Összes újjáépítése, az összes verziót újjáépíti és elmenti, így kisebb lesz, mint a Csak változtatások mentése módszer, de nagyobb, mint az Újjáépítés. Ebben az útmutatóban válasszuk ki az egyik módszer újjáépítését. Válassza ki az elsőt, majd kattintson az OK gombra az illesztőprogram (ok) integrálásának megkezdéséhez a telepítési beállításokkal. Várjon néhány percet a folyamat befejezéséhez. 6. Végül kattintson a Tovább gombra, majd válassza az ISO készítése gombot az indítható Windows 7 ISO fájl létrehozásához integrált meghajtókkal. Ha elkészült, használja a Windows 7 CD-lemezének írási funkcióját a rendszerindítható Windows 7 DVD létrehozásához.

  1. Scooby-Doo on Zombie Island (1998) Scooby-Doo a zombik szigetén | Urban Cobra Strike Force - G. I. Joe Hírforrás
  2. Emelt angol érettségi 2017 ősz
  3. Hunter x hunter 26 rész
  4. Windows 7 SP1 integrálása – 1TB.HU
  5. Walking dead 7 évad 15 rész online
  6. K& h prémium számla és szolgáltatáscsomag

Nincs kényelmesebb és gyorsabb rendszertelepítés, mint amikor rendelkezésünkre áll egy minden szükséges frissítésekkel, driverekkel, esetleg termékkulccsal és bejelentkező képpel integrált telepítő eszköz. A leírásban három nagyobb lépésben mutatom be egy Windows 10 frissítésekkel, termékkulccsal és bejelentkező képernyőképpel integrált telepítő eszköz elkészítését: első lépésként le kell töltenünk az integráláshoz szükséges frissítéseket, ezt követően konvertálni kell a Microsofttól letölthető állomány részét képező fájlt, majd csak ezután foghatunk hozzá a tényleges integrálási munkához. ***!!! FONTOS: hogy letöltés és telepítés előtt mindenképpen vizsgáltassuk meg a letöltött fájlokat vírus-irtóval!!! *** Amire szükségünk lesz: 1. Egy hivatalos forrásból származó Windows 10 iso-ra, mely letölthető a Microsoft Media Creation Tool() segítségével 2. A Windows 8. 1/7 iso-k letöltési helye megtalálható a telepítési leírásokban; 3. NTLite programra, mellyel a konvertálást végezzük, letölthető innen: 4.

5. Kattintson az Alkalmaz gombra az alábbi három módszer alkalmazásához: # Egy újjáépítés # Mindent újjáépíteni # Csak változtatások mentése Az első módszer csak a kiválasztott Windows verziót állítja helyre és mentse el, így a kép sokkal kisebb lesz. A második, az újjáépítés, újratelepíti és menteni fogja az összes verziót, így kisebb lesz, mint a Csak mentési módok mentése módszer, de nagyobb, mint az Újraépítés. Ebben az útmutatóban válasszuk az Egy módszer újraépítése lehetőséget. Jelölje ki az elsőt, majd kattintson az OK gombra a meghajtó (k) integrálásához a telepítési beállításokkal. Várjon néhány percet a folyamat befejezéséhez. 6. Végül, kattintson a Tovább gombra, majd válassza az ISO létrehozása gombot a rendszerindító Windows 7 ISO fájl integrált meghajtókkal való létrehozásához. Ha elkészült, használd a Windows 7-et az ISO lemezre, hogy létrehozd a rendszerindító Windows 7 DVD-t. Szabad égőeszközöket is használhat az ISO DVD-re történő írására. Ha pedig indítható Windows 7 USB-t szeretne létrehozni, kérjük, olvassa el, hogyan telepítheti a Windows 7-et az USB-útmutatóból.